De Galicische (Noord Spaanse) benaming voor Jacobus de Meerdere. Het verhaal gaat dat Jacobus de Meerdere begraven ligt in Santiago de Compostella. Voor mensen al eeuwen lang een reden om de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella te aanvaarden. Het gemeenschappelijke tijdens deze tocht is de verandering; zo’n tocht doet men omdat er een verandering geweest is, men er middenin zit of op weg gaat naar de verandering.


In organisaties gaat het om bewegen; soms met, soms tegen de stroom  in. Bewegen binnen de eigen organisatie en ook naar buiten. Maar bewegen wordt pas bewogen als het met aandacht en betrokkenheid gebeurt. Xacobeo kan daar in ondersteunen. Zorgvuldig en betrokken.


Xacobeo is een managementbureau dat het management van ondernemingen en instellingen ondersteunt en adviseert op het gebied van project-, interim- en verandermanagement. Xacobeo adviseert en implementeert. Samen met de klant, innovatief, interdisciplinair, gericht op toegevoegde waarde en het opbouwen van een lange termijn relatie.